Написане: 15 Feb, 2007 3:14 pm Тема повідомлення: Єдиний податок для юридичної особи
Маю намір створити приватне підприємство (юридичну особу), що буде займатись монтажем систем вентиляції і кондиціювання повітря.
Я буду сплачувати податок 10 відсотків суми виручки від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг).
Наскільки я зрозумів читаючи Указ Президента, що ці 10 відсотків я буду сплачувати від доходу(суми виручки), а не від прибутку (дохід мінус витрати) приватного підприємства не враховуючи при цьому витрати на зарплату працівникам, на матеріали та ін. Чи правильне моє твердження ?
Які ще податки я змушений буду сплачувати (окрім 10 відсотків суми виручки від реалізації продукції), якщо в мене будуть працівники ?
Щиро дякую за відповідь.
Написане: 11 Jul, 2010 10:38 am Тема повідомлення:
Правильно 10% від сукупного доходу якщо ви будете не платником ПДВ, 6% - якщо будете сплачувати ПДВ.
За найманих працівників до пенсійного фонду, трьох фондів соціального страхування та податок на доходи до бюджету. Загалом трохи менше ніж працівник отримає чистими. _________________ Lakotel - разработка электроники, автоматики, мультимедиа систем "под ключ"